academy2

Dé opleider voor bestuurlijk onderwijs

Actuele en vooruitziende opleidingen en trainingen die aansluiten op de huidige én toekomstige ontwikkelingen op het gebied van Werk, Inkomen, Welzijn, Wonen, Participatie, Re-integratie, Zorg en Handhaven.
Wij hanteren nieuwe, actuele, interactieve opleidingsvormen, die voorzien in alle benodigde inhoudelijke én praktijkgerichte kennis.
Geerling & Geerlings Academy werkt vanuit een heldere visie, gebaseerd op jarenlange ervaring in de overheidsbranche en draagt daardoor op een vakkundige en oplossingsgerichte manier bij aan het verhogen van de kwaliteit van de dienstverlening binnen lokale overheden.
Tijdens de opleidingen prikkelen wij de deelnemers om actief mee te denken en te discussiëren over de toekomst van het sociale domein, de gevolgen voor de organisatie, het delen, vormen en het (door)ontwikkelen van de visies.

Maatwerk, incompany of in ons opleidingscentrum

De Geerling & Geerlings Academy biedt een compleet pakket kwaliteitsopleidingen die wij zowel ‘in company’ bij uw organisatie, op onze locatie of op een andere gewenste locatie in Nederland verzorgen. Natuurlijk kunnen wij onze opleidingen en trainingen ook in gezamenlijkheid met regionale partners organiseren.
Door de opleidingen in company te verzorgen, kunnen we deze volledig op maat aanbieden: geschreven op uw praktijksituatie en/of vraagstelling.
Hierbij kunnen we uw of de regionale beleidsvisies verwerken in de geboden lesstof.
Door deze werkwijze zijn de werknemers niet alleen altijd up to date, maar wordt de visie van de opdrachtgever gedeeld. Dit kan betrekking hebben op nieuw beleid, nieuwe denk- en werkwijzen en zo verder.

Onze opleidingen

Onze motivational interviewing (MI) trainingen

Geerling & Geerlings biedt een viertal trainingen aan op het gebied van motivational interviewing (MI). De trainingen worden verzorgd door theoretisch onderlegde trainers met ruime MG-praktijkervaring bij gemeentes in Nederland. Alle trainers zijn NOBTRA en CRKBO geaccrediteerd en geregistreerd en werken zelf jarenlang in de uitvoering.

Het trainingsaanbod loopt uiteen van een informatieve workshop tot een verdiepingstraining met coaching on the job. Er is ook een combinatie van het trainingsaanbod mogelijk. Wij leveren graag maakwerk en verzorgen ook in-company trainingen.