Can you feel it…

Can you feel it… de zomer is begonnen. Geen twijfel meer mogelijk. We gaan naar een stalende zon en hoge tempraturen. Eindelijk!

Zoals het gaat in Nederland, de zomer wordt met een rotgang genoten. Helaas laat de wereld zich laatste weken weer van haar slechte kant zien. De media staat er bol van. De kleur van je huid, overtuiging en intolerantie zijn vaak de redenen om het slechtste in de mens boven te halen. Van elkaar genieten en in waarde laten is voor hen niet mogelijk. Als je het leest of ziet dan schrik je daar telkens weer van. Je staat even stil bij het geluk wat je hebt.

Daarom zullen we genieten van de mooie zomer die voor ons ligt. Ook al is het maar kort. Samen zijn met familie, vrienden, kennissen en buren… onder het genot van een Gin Tonic (Geerling & Geerlings is gehuisvest in Gin City) en veel lachen. Wie ons goed kent weet dat we altijd de een na laatste GT bestellen. Om de stemming er in te houden, altijd onder begeleiding van een lekkere beat.

Omdat de zomer in Nederland met een rot gang wordt genoten houden we het tempo er in. Zo genieten wij er graag van. Om je een indruk te geven hebben wij weer een speellijst gemaakt om dit ook een beetje met jullie te delen. We trappen af met een gouwe ouwe. Gewoon omdat het nog steeds een lekkere plaat is. Dus speciaal voor jullie.., van ons.