Donderdag 10 maart 2011 organiseert de Geerling & Geerlings Group het congres “Eén regeling aan de onderkant

Een zeer actueel onderwerp. Alhoewel er steeds meer stemmen opgaan over het uitstellen van de invoering, streeft staatssecretaris De Krom naar invoering per 1 januari 2012. In politiek Den Haag wordt er daarom hard gewerkt en diverse organisaties, als Divosa en VNG, zijn nauwbetrokken bij “één regeling onderkant arbeidsmarkt”. De regeling die staat voor hervorming van de WSW, Wajong en WIJ/WWB. Naast de enorme bezuiniging die het moet opleveren, is de regeling erop gericht zo veel mogelijk mensen te laten werken naar vermogen.

Waarom een congres?
Er gaat veel af komen op u en uw organisatie. Wij willen u met dit congres handvaten bieden als voorbereiding op de implementatie binnen uw organisatie. Daarnaast biedt het congres de mogelijkheid u inhoudelijk te laten informeren en is er ruimte voor het stellen van vragen en het actief mee discussiëren. Met aansprekende gastsprekers die spreken vanuit diverse disciplines én in het licht van bezuinigingen, zal het een interactief programma worden.

Aanspekende gastsprekers
Onder de leiding van dagvoorzitter Ray Geerling zullen de volgende gastsprekers de regeling vanuit hun eigen discipline bekijken.
* De heer Marco Florijn (voorzitter commissie Werk & Inkomen VNG en Wethouder Leeuwarden)
* De heer Romke van der Veen (Hoogleraar Sociologie, Arbeid en Organisatie, Erasmus Universiteit)
* De heer Mathijs Bouman (Econoom en Journalist FD en RTLZ)
* Mevrouw Yvonne Bieshaar (Directeur Sociale Dienst Drechtsteden)
* De heer David van Maanen (Afdelingsmanager Werk & Inkomen, gemeente Schiedam)

Informatie en aanmelden
Het congres wordt gehouden in Hotel Van der Valk te Ridderkerk. De kosten van het congres bedragen € 199,00 exclusief BTW en inclusief lunch en (netwerk)borrel. Er is voldoende ruimte om gratis te parkeren. U kunt zich aanmelden voor het congres via onze website of Jimmy Worung. Ook voor vooraanmeldingen kunt u met hem contact opnemen.

E: info@geerling-geerlings.nl | T: 010-427 05 99

Jimmy Worung is te bereiken op 06-15600812