G&G Group, dé strategische en flexibele partner

In deze huidige tijd is het belangrijk dat de (lokale) overheid kan vertrouwen én bouwen op partners die de ontwikkelingen nauwlettend in de gaten houden, hier zelfs op vooruitlopen én die weten wat er speelt binnen uw organisatie.

Geerling & Geerlings, Matching Overheidspersoneel en Ray Geerling Management & Consultancy hebben daarom hun krachten gebundeld tot de Geerling & Geerlings Group.

Van advies en detachering tot opleidingen en het uit handen nemen van uw personeelsvraagstukken middels werving & selectie, talent recruitment en payrolling: de Geerling & GeerlingsGroup heeft alle specialisaties binnen de Sociale Zekerheid onder één dak.

Afzonderlijk hebben wij reeds bewezen een betrouwbare partner te zijn. Door nu onze krachten te bundelen, kunnen we u nog beter adviseren en sneller inspelen op veranderende situaties. Tezamen met onze visie de huidige kwaliteit op een efficiënte en effectieve manier te kunnen verbeteren, maakt dat de Geerling & Geerlings Group tot dé strategische en flexibele partner om samen uw toekomst van morgen vorm te geven.

Voor informatie, advies of het inzetten van één van onze andere producten kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.