“Slim op groen”

Wat veel mensen niet van ons weten, is dat we al jaren een groene autovloot hebben. Al onze auto’s zijn van het merk Toyota, hebben een A-label en maar 14 procent bijtelling. De meeste auto’s zijn hybride en van het type Prius of Auris. Daarnaast rijden we ook zeer zuinige Aygo’s. De auto’s zijn wit of Pearl White van kleur.

Door te kiezen voor milieuvriendelijke auto’s brengen we het beste van twee werelden bij elkaar: het milieu zo min mogelijk belasten en onze medewerkers zo min mogelijk belasten op de bijtelling voor het privégebruik van de auto. Dat geeft een goed gevoel.

Maar, de techniek staat niet stil. Op dit moment is de eerste Prius Plug-in door Matching Overheidspersoneel besteld. Dat betekent een auto die een groot gedeelte volledig elektrisch rijdt, die het milieu minimaal belast en daarom wordt er geen bijtelling berekend. We zullen de Prius Plug-in uitvoerig testen en bij gebleken kwaliteit verder doorvoeren in onze vloot. Met een merk als Toyota is haast wel zeker te stellen dat het met die kwaliteit wel goed zit. Dat geeft vertrouwen.

Het is het binnenkort ook mogelijk bij ons jouw elektrische auto bij ons op kantoor op te laden. We krijgen daarvoor een apart laadstation. Hiermee willen we het gebruik van milieuvriendelijke auto’s stimuleren.

Matching Overheidspersoneel is een modern bedrijf dat durft te investeren in nieuwe en duurzame technieken. Daar plukken we allemaal, voor nu en in de toekomst, de vruchten van.