VACATURE SENIOR ACCOUNTMANAGER

In verband met de recent vrijgekomen vacature accountmanager is Geerling & Geerlings Group op zoek naar een ervaren:

SENIOR ACCOUNTMANAGER

Ray Geerling Management & Consultancy, Geerling & Geerlings en Matching Overheidspersoneel BV hebben de krachten gebundeld tot de Geerling & Geerlings Group. In deze huidige tijd is het belangrijk dat de (lokale) overheid kan bouwen én vertrouwen op een kundige en ervaren partner, die actief meedenkt, ontwikkelingen nauwlettend volgt en hier zelfs op vooruitloopt. Door de krachten te bundelen, heeft de Geerling & Geerlings Group heeft alle specialisaties binnen de sociale zekerheid in huis. Dit tezamen met de toekomstgerichte blik en werkend vanuit de visie “op een efficiënte en effectieve manier samen de huidige kwaliteit te kunnen verbeteren” maakt de Geerling & Geerlings Group tot dé strategische en flexibele partner voor uw toekomst van morgen.

De Geerling & Geerling Group kent de volgende “app’s” :

– Detachering
– Advies
– Talent Recruitment
– Payrolling
– Werving & Selectie
– Academy

Voor een overzicht verwijzen wij graag naar www.gggroup.nl.

Kan jij je vinden in onze filosofie en zit het netwerken in je genen? Bezit jij net als ons aantoonbaar kwaliteit, kennis, ervaring, humor, talent, passie, inspiratie, visie en ga je volledig voor duidelijk, betrouwbaar, resultaat, duurzaam, actueel en vernieuwend? Dan pas jij zeker bij onze organisatie.

Wij zoeken een senior accountmanager op HBO denk-, en werkniveau. Ruime werkervaring binnen de branche is een must.

Indien je toe bent aan een nieuwe uitdaging dan nodigen we je uit om je motivatie en cv naar info@geerling-geerlings.nl te sturen.

Voor vragen kunt je bellen naar ons kantoor via 010-4270599 en vragen naar John of Will.

(Een assessment kan onderdeel uitmaken van de procedure)