Website G&G Group online

In deze huidige tijd is het belangrijk dat de (lokale) overheid kan bouwen én vertrouwen op partners die de ontwikkelingen nauwlettend in de gaten houden, hier zelfs op vooruitlopen én die weten wat er speelt binnen de organisatie van de partner. Om partners nóg beter te kunnen adviseren en flexibeler op veranderingen in te spelen, hebben Geerling & Geerlings, Matching Overheidspersoneel en Ray Geerling Management en Consultancy de krachten gebundeld tot de Geerling & Geerlings Group.

Als strategisch partner kijkt de Geerling & Geerlings Group vanuit haar ruime ervaring, met de kennis van nu en de blik op de toekomst gericht naar thema’s als ‘Bezuinigingen’ en ‘De Grote Uittocht’.
De uitkomst en bevindingen hiervan gebruiken we om steekhoudende adviezen te geven en voor het (door)ontwikkelen van producten. Hierbij werken we vanuit de visie op een efficiënte en effectieve manier samen de huidige kwaliteit te kunnen verbeteren.

Van advies en detachering tot opleidingen en het uit handen nemen van alle personeelsvraagstukken middels werving & selectie, talent recruitment en payrolling: de Geerling & Geerlings Group heeft alle specialisaties binnen de sociale zekerheid in huis.

Voor meer informatie over de Geerling & Geerlings Group en de producten surft u naar www.gggroup.nl