Geerling & Geerlings Group

Matching Overheidspersoneel BV, Geerling & Geerlings BV en Ray Geerling Management & Consultancy hebben de krachten gebundeld in Geerling & Geerlings Group. Hierdoor hebben wij alle specialisaties binnen het sociale domein onder één dak en zijn wij dé strategische en flexibele partner voor onze opdrachtgevers. Of het nu gaat om advies, het uithanden nemen van personeelsvraagstukken (middels detachering, payrolling, werving & selectie of talent recruitment), re-integratieprojecten, samenwerkingsverbanden, cultuur- en verandertrajecten of op maat geschreven opleidingen van de Geerling & Geerlings Academy voor een team, een afdeling of in regionaal verband: door het bieden van maatwerkoplossingen leveren we een blijvende bijdrage in de ontwikkeling van mens en organisatie. Hierbij staan kernwaarden als kwaliteit, actueel en vooruitziend voorop, maar natuurlijk ook talent, inspiratie en passie.

WMO CONSULENT

De functie en werkzaamheden

De functie van de WMO-consulent is tweeledig. In eerste aanleg zal je je bezig houden met de (her)controle van genomen besluiten met betrekking tot de indicaties van huishoudelijke hulp. Je beoordeelt klachten en informeert cliënten over het genomen besluit en de veranderingen. Indien noodzakelijk zullen onjuist genomen besluiten moeten worden herzien.

Daarnaast bestaat de functie uit dagelijks voorkomende werkzaamheden. Het betreft voeren van intakegesprekken, het stellen van indicaties, het afnemen van huisbezoeken, contacten onderhouden met cliënten en derden, en het verzorgen van rapportages en beschikkingen.

Als WMO-consulent wordt een sterk ontwikkeld zakelijk empatisch vermogen van je verwacht en dat je op de hoogte bent van de ontwikkelingen in het werkveld. Zo ben je onder andere bekend met de kanteling van de WMO en de zogenaamde keukentafelgesprekken.

Jouw profiel

Als detacheringsmedewerker ben je ons visitekaartje en onderstreep je onze visie het sociale domein. Daarbij kijk je met een frisse blik naar de toekomst en zie je de noodzaak van nieuwe denk- en werkwijzen. Je hebt een prima gevoel voor politieke verhoudingen, ziet kansen en denkt in mogelijkheden. Naast de noodzakelijke kennis van wet- en regelgeving, ben je kundig en beschik je over de juiste vaardigheden / competenties. Flexibiliteit en creativiteit zijn hierbij vereist, maar ook passie voor het vak.
In je adviesrol ben je communicatief vaardig: je weet het toekomstbeeld te verwoorden en te vertalen naar de dagelijkse uitvoeringspraktijk en ben je een prettige en duidelijke gesprekspartner (voor onder andere collega’s en cliënten). Daarnaast ben je een echte motivator, beschik je over toepasbare werkervaring en ben je in staat kennis en kunde over te dragen en te sturen op de komende veranderingen.

ZZP’er

Ben je zelfstandige zonder personeel (zzp’er) en op zoek naar een (toekomstige) opdracht of heb je interesse om in een dergelijke functie door ons bemiddeld te worden? Bel ons of kom eens langs om de mogelijkheden te bespreken!

Contact

Heb je naar aanleiding van deze vacature aanvullende vragen? Neem dan gerust contact met ons op!

Voor het hoofdkantoor in Schiedam neem je contact op met onze accountmanager, de heer Reinaldo Sewrattan via 010 4270599. Voor ons regiokantoor in Woerden neem je contact op met onze manager, de heer Will Stoof via 0348 409010.

Je kunt je vragen en/of CV en motivatie ook mailen naar info@geerling-geerlings.nl.